top of page

Vi leverer Ballestera olivenolje til din bedrift

  • ​Restauranter

  • Kafeer

  • Hobbykokker

  • Små nisjebutikker

​​

Det er for oss et kvalitetsstempel og veldig hyggelig å ha samarbeidspartnere. Ønsker du å ha Ballestera olivenolje i din butikk, kafe eller restaurant så ta gjerne kontakt på post@ballestera.no. Vi sender også ut tester på olivenoljen dersom du ønsker å prøvesmake.

Noen av våre kunder

IMG_7748.JPG

Tavernan

Restaurant

Taverna'n er en restaurant på Youngstorget i Oslo hvor de serverer ‘skorpe’ fra vedovnen sin – dette er deres tolkning av den nye norske pizzaen. Den kullfyrte Robata-grillen står i sentrum av deres åpne kjøkken, og de oppfordrer sine gjester til å dele alt grillet med råvarer av høy kvalitet. 

 

Ballestera olivenolje kommer i 2 liter flasker, tilpasset for bruk i restauranter. Vi kan tilby skreddersydde abonnementer og leveranser. Er du interessert i å få tilsendt en smaksprøve eller i å bruke Ballestera olivenolje i din mat, ta kontakt.

IMG_5838.JPG

Kolibri Kolonial

Dagligvare, spesialforretning

Kolibri Kolonial ble startet opp av ekteparet Holms, og er en 'annerledes' dagligvare som du finner på Damplassen i Oslo, i lokalene til gamle Ullevaal Samvirkelag. Kolibri er mye mer enn en matbutikk, de har et stort utvalg og ikke minst et eget kjøkken. Her finnes kortreist mat - laget fra bunn på kjøkkenet og rett i disken. Man kan også ringe inn i forkant og bestille ferdige retter.

 

Ønsker du Ballestera olivenolje i dine hyller? Kontakt oss da vel, så får vi til et samarbeid.

IMG_5948.JPG

Totalen kaffebar

Kafé

Totalen er en kaffebar i Haugesund sentrum hvor det serveres smaksrike lunsjmenyer, scones, muffins, sjokolade og andre søte fristelser. Her er det god plass, og gode muligheter for å finne ro og rom for både den gode samtalen, et godt arbeid/studie og de gode vennetreffene. Totalen Bluebird kaffebar drives ut fra et perspektiv om sosialt entreprenørskap.

 

Driver du en cafe og ønsker å bruke vår olivenolje i maten, eller selge den til dine kunder. Ballestera sin oliven olje kommer i både 2 liters kanner til bruk i storkjøkken og 0,5 liters flasker for privat bruk.

bottom of page